Când: 26 iunie 2019, orele: 18.30-21.30
Locația: ATMA Center București.
Cost workshop: 200 lei

Workshop- Rezolvarea conflictelor în cuplu, București

Problemele de cuplu sunt cauza celor mai multe cazuri de depresie și anxietate. Relațiile intime ne construiesc felul de a fi și modul de a percepe lucrurile. Personalitatea partenerului ne influențează la rândul ei, starea de spirit. Totuși, pentru a obține o relație echilibrată și armonioasă, este nevoie de starea de prezență a ambilor parteneri.

Împreună vom afla în acest workshop cu tema- Rezolvarea conflictelor în cuplu, care sunt tehnicile de aplanare a situațiilor conflictuale dintre parteneri.

Cum puteți să aveți o experiență emoțională în cuplu, care să permită fiecăruia dintre voi să se simtă în siguranță pentru a dezvolta o relație de calitate, în care nevoile emoționale cheie sunt exprimate, valorizate reciproc – și întâlnite prin dăruire naturală?

Cum poți comunica pentru a îngriji, vindeca și dezvolta relații sănătoase, bogate și de o intimitate profundă?

Care sunt mesajele deschise, dar și cele ascunse pe care le comunici partenerului tău?

În acest workshop vom găsi împreună răspunsul la toate aceste întrebări!

Veți avea ocazia să învățați cum să utilizați comunicarea conștientă ca instrument, astfel încât, pe măsură ce vorbiți, să rămâneți conștienți de ceea ce se întâmplă în interiorul vostru, de sentimentele și gândurile voastre, de ceea ce doriți și aveți nevoie, în moduri care vă mențin conectați, empatici și prezenți, mai degrabă decât cele declanșatoare, deconectante și defensive.

Ce obțineti:
– metode de reducere a tensiunii în cuplu
– moduri concrete în care poți ajunge la starea de conștiență
– un nou mod de a te uita la problemele tale trecute și actuale în relații prin confruntarea sistemelor de credințe și modelelor relaționale disfuncționale
– crearea unui set de instrumente personale pentru creșterea conștientizării și ieșirea din amorțirea rutinei
– înveți cum poți să comunici conștient
– afli cum poți să trăieșți creativ și să răspunzi în acord cu misiunea ta personală la ceea ce-ți oferă viața.

Despre formator:

Dr. Gina Chiriac – psihoterapeut, formator și supervizor în psihoterapie integrativă.

Gina Chiriac este specializata în terapia de cuplu în cadrul- “The Developmental Model of Couples Therapy: Integrating Attachment, Differentiation, and Neuroscience in Couples Therapy.” (cursuri cu Dr. Peter Pearson & Dr. Ellyn Bader, The Couples Institute, Menlo Park, SUA).

Este psiholog principal, psihoterapeut, formator și supervizor în psihoterapie integrativă, cu specializări în hipnoză clinică, terapie Eriksoniană, terapie de cuplu și alte câteva modalități de intervenție psihoterapeutică, având un doctorat în medicina alternativă.

Cu numeroase prezentări la congrese și conferințe de specialitate interne și internaționale, având publicate lucrări științifice de cercetare în publicaţiile de specialitate (Elsevier) în domeniul psihoterapiei integrative, este un promotor activ al psihoterapiei în mass-media românească, atât în mediul scris, cât şi online și televiziune.

Este formator acreditat în Franța în somatoterapie – Școala Europeană de Socio-Somatoterapie Strasbourg și analist de psihanaliză integrativă.
Lucrează în grupuri de terapie cu formatori din Franța, Elveția, Anglia și SUA.

Este autor al cărții ”Răspunsuri terapeutice pentru fiecare zi” și președintele Asociației Române de Psihoterapie Integrativă (ARPI) și al Institutului European de Studii pentru Terapia Copiilor și Adolescenților (IESTCA), membru al board-urilor de conducere ale câtorva dintre organizaţiile europene de psihoterapie.

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: inscrieri@psihoterapieintegrativa.ro

Vă așteptăm cu drag!