Ziua Porților Deschise- Curs de prezentare ARPI

Intrare: Liberă
Locatie: Str. Vasile Lascăr, nr. 206, București
Data: 25 iunie 2019, orele: 18:30- 20:30
Înscrieri: inscrieri@psihoterapieintegrativa.ro

Asociația Română de Psihoterapie Integrativă vă invită pe 25 iunie 2019, orele: 18:30- 20:30, la Ziua Porților Deschise.

În cadrul evenimentului, cei interesati de urmarea unei profesii de psihoterapeut integrativ, vor avea ocazia de a se informa cu privire la oferta de formare și certificările pe care le pot obține în cadrul școlii noastre de formare.
Sunt invitați toti cei care doresc sa faca din psihoterapie o profesie si doresc să experimenteze psihoterapia integrativa, interactiva, prin tehnici moderne, europene, împreună cu:

Dr. Psih. Gina Chiriac, presedinte ARPI.

În cadrul evenimentului vă vom prezenta:

• Oportunitatea de a începe o carieră interesantă ca psihoterapeut, în România sau Europa prin intermediul cursurilor școlii de formare profesională în psihoterapie integrativă, ARPI, acreditată național de Colegiul Psihologilor din România și european de European Association of Integrative Psychotherapy

• Locul psihoterapiei în viețile noastre

• Interventii de psihoterapie integrativa aplicată in direct!
Aplicații ale psihoterapiei Integrative practice!

Deoarece sala are un numar limitat de locuri, vă rugăm să confirmați participarea printr-un email pe adresa inscrieri@psihoterapieintegrativa.ro. Telefon: 0755 046 913

Vă așteptăm cu drag!