Când: 21 ianuarie 2020
Orele: 18:00-22:00
Unde: Atma Center București, Str Vasile Lascăr nr 206
Tarif: 200 lei
Workshop: Cum să activăm speranța și să o transformăm din obiectiv în realitate
Cât de multumiți suntem de realizarea a ceea ce ne-am propus? Cât de adesea ne-am trezit în același loc de unde am plecat, fără să ajungem la target? Ce impedimente sunt și cum putem trece peste ele?
Fie că vorbim de un țel profesional sau personal, în cadrul workshopului Cum să activăm speranța și să o transformăm din obiectiv în realitate, vom discuta despre felul în care putem să depășim obstacolele și cum să le aplanăm.
Workshopul se desfășoară marți, 21 ianuarie 2020, la Atma Center București, alături de Dr. Psih. Gina Chiriac.
Gândurile ne crează viața și suntem ceea ce gândim. Proiecțiile noastre, fricile și preconcepțiile sunt un produs al unui “software” pe care l-am înmagazinat și dezvoltat de-a lungul vieții.
Studiile psihologice arată că avem în medie cam 60 000-70 000 de gânduri pe zi, din care sunt 90 % sunt legate de cele din ziua precedentă.
Același gânduri ne vor duce la același alegeri.
Aceleași alegeri ne vor conduce la aceleași comportamente.
Aceleași comportamente ne vor duce la aceleași experiențe de viață.
Și aceleași experiențe vor produce aceleași emoții.
Aceleași emoții vor determina aceleași gânduri.
“Atunci circuitele noastre neuronale, neurochimia și chiar expresia genetică a fiecăruia sunt determinate deci de cum gândim cum acționăm și cum ne simțim.“
Felul în care gândim acționăm și cum ne simțim ne formează personalitatea noastră.
Deci pentru a ne schimba viața trebuie să ne analizăm gândurile și să știm încotro ne îndreptăm.
Și așa totul începe cu stabilirea unui obiectiv. Indiferent de natura acelui target, când începem să ne căutăm calea, ea ni se va arăta din mers.
Seneca spune că “nu există vânt favorabil dacă nu știi încotro mergi”.
În workshopul din această seară învățam să identificăm traiectoria pe care am mers și încotro vrem să ne orientăm viața și destinul.
Beneficii:
– învățăm să ne antrenăm mintea să devină mai disciplinată
– descoperim tehnici psihoterapeutice de a ne schimbă percepția despre realitatea obiectivă
– ne distanțăm de tiparele greșite formate în trecut
– putem să ne organizăm mai bine viața de zi cu zi în vederea atingerii acelui țel
– învățăm tehnici de rescriere a patternurilor neuronale, tehnici de identificare a subpersonalităților din viața noastră și cum ne influențează ele
– învățăm cum să trecem peste evenimentele nefericite și cum să le acceptăm
– ne reconectam cu sinele nostru superior și ne regăsim tăria și încrederea în propria persoană.
📍Despre formator:
Dr. Gina Chiriac- psihoterapeut, formator și supervizor în psihoterapie integrativă certificat european și național( EICP).
Este președintele fondator al Asociației Române de Psihoterapie Integrativă (ARPI) și al Institutului European de Studii pentru Terapia Copiilor și Adolescenților (IESTCA).
Este doctor în psihologie și este preocupată de studiul neuroplasticității, având specializarea în predarea tehnicilor de mindfulness, prin cursurile făcute la Trinity College Oxford, Anglia.
Deține de asemenea un doctorat în medicină alternativă.
Cu numeroase prezentări la congrese și conferințe de specialitate naționale și internaționale, având publicate lucrări științifice de cercetare în publicaţiile de specialitate, în domeniul psihoterapiei integrative, este un promotor activ al psihoterapiei în mass-media românească, atât în mediul scris, cât şi online și televiziune.
Este autor al cărții ”Răspunsuri terapeutice pentru fiecare zi”.
Gina Chiriac este specializată în terapia de cuplu în cadrul- “The Developmental Model of Couples Therapy: Integrating Attachment, Differentiation, and Neuroscience în Couples Therapy.” (cursuri cu Dr. Peter Pearson & Dr. Ellyn Bader, The Couples Institute, Menlo Park, SUA).
Vă așteptăm cu drag la acest workshop interesant, pentru a construi împreună momente vindecătoare și memorabile pentru fiecare dintre dumneavostră!
📍Va așteptam deseară pe Str. Vasile Lascăr, nr 206. Pretul workshopului 200 lei. Se achita numerar.