Viața cotidiană este presărată de factori stresanți… de la trafic, probleme personale, nemulțumiri profesionale, până la simplele neajunsuri care îngreunează sufletul și trupul, în traiul de zi cu zi. Tehnicile de relaxare, ar putea fi un ajutor nesperat pentru a scapă de povara acestora. Tocmai de aceea, am creat un workshop special pentru cei care doresc să învețe mai multe despre hipnoză, ca metodă de relaxare și de vindecare.

Când și unde se desfășoară?

Pe 26 septembrie, la ATMA Center – București, str. Vasile Lascăr, nr. 206, are loc workshopul ”Puterea Conștienței – Tehnici de hipnoză și relaxare în viața de zi cu zi” susținut de doamna psihoterapeut Gina Chiriac.

În acest curs vom învăța cum să depășim situațiile de frustrare, disconfort, enervare, agitație prin tehnici simple de hipnoză, mindfulness și relaxare astfel încât să ne putem gestiona emoțiile și mai mult, să le transformăm în calm, liniște, acceptare și confort psihic. Pe parcursul a 2 ore vom face aplicații practice ale unor tehnici foarte scurte și extrem de eficiente în care vom activa cele 3 funcții vitale ale creierului: control, învățare și selecție. Aceste funcții se implică în fiecare activitate mentală.

Activitățile obișnuite ne modifică creierul pornind din interior, schimbându-l și determinând activarea unor hormoni care ne influențează starea emoționala, cât și senzațiile la nivel fizic. Activând funcțiie neuronale de control, învățare și selecție prin tehnici simple de respirație, mindfulness și imagerie dirijată vom învăța să schimbăm traseele neuronale, să ne influențăm pozitiv atât propria minte cât și relațiile cu persoanele cu care interacționăm.

În asociere cu starea de mindfulness, de prezență, se trezește în primul rând conștiința și cu această se face și trăirea prezentului. De multe ori disfuncțiile psihice se pot transmuta în boli fizice. Afecțiunile stomacului, ale inimii și ale intestinelor sunt cel mai des întâlnite în cazul persoanelor stresate, sau cu probleme de încredere în sine. Restabilirea echilibrului emoțional se poate atinge prin acceptarea evenimentelor trecute și acceptarea necunoscutului din viitor. Tocmai de aceea, descoperirea puterii conștienței este un lucru necesar, pe orice plan (profesional, personal, spiritual, social).

Vă așteptăm cu drag!

Miercuri, 26 Septembrie 2018
Interval orar: 18.30-20.30
Preț: 150 lei/persoană
Locația: ATMA Center – Strada Vasile Lascăr, nr. 206, Bucuresti.

Vă puteți înscrie online, menționând în subiectul mesajului: Vreau să iau parte la workshopul ”Puterea Conștienței”