https://www.facebook.com/events/2474446772831876/

Workshop- Cum să recuperezi atenția copilului tău
Unde: București, sediul ARPI, str. Vasile Lascăr, nr. 206
Data: 3 iunie 2019, orele 18:30- 21:00


Dragi părinți,Vă invităm luni, 3 iunie 2019, la workshopul cu tema- Cum să recuperezi atenția copilului tău, ce va avea loc între orele 18.30 – 21.00 la sediul Asociației Române de Psihoterapie Integrativă – Strada Vasile Lascăr, nr. 206, București.

Copiii sunt expusi la stimuli și absorb informațiile rapid, însă de multe ori ei sunt atenți strict la ce îi interesează și asimilează lucruri pentru care nu sunt pregătiți, sau suferă chiar de un deficit de atenție. Părinții, educatorii și profesorii pot încerca să le ofere o educație personalizată, însă cel mai important este să le obținem atenția și interesul lor.

Descoperirea unui copil și formarea lui aduce cu sine o multitudine de bucurii și de greutăți. Nu există un drum perfect sau o rețetă secretă de a crește un copil, ci există soluții optime și tehnici aplicate personalizat, fiecărui individ în parte. Copiii sunt personalități în formare și au nevoie de atenția părinților și afecțiunea lor pentru a crește sănătoși din punct de vedere psihic, emoțional și fizic.

Așa cum ne-a obișnuit, dr. psih. Gina Chiriac pune la dispoziția părinților, dialogând în permanență cu aceștia, metode și tehnici prin intermediul cărora părinții vor obține o relație mai sănătoasă și mai fructuoasă cu cei mici.

Familiile sunt cel mai important mediu in care copiii reprezintă centrul de interes. Totuși, câtă atenție trebuie să le oferim și când, dar mai ales, cum putem crește copii adaptați, echilibrați și independenți, capabili să evolueze?

Împreună vom descoperi care sunt metodele prin care cei mici pot deveni personalități admirabile, adaptate la situațiile sociale și profesionale ce vor urma avand noțiuni de inteligența emoțională și socială!
Împreună putem învăța mecanismele psihologice prin care poți capta atenția copilului tău, pentru ca el sa primească o educație modernă!


La acest Workshop se pot înscrie persoanele peste 18 ani, părinți sau părinți în devenire, indiferent de specializare sau studiile absolvite.

Confirmarea de înscriere se face pe adresa de email: inscrieri@psihoterapieintegrativa.ro și telefon 0755046913.
Locație: Vasile Lascăr, 206 București

Cost participare – 200 de lei.


Vă așteptăm cu drag!