WORKSHOP ONLINE-OFFLINE
Când: joi, 28 Noiembrie 2019, orele 17:00- 19:00
Unde: ATMA CENTER BUCUREȘTI, str. Vasile Lascăr, nr 206

Vă invit joi, 28 Noiembrie, la ATMA CENTER BUCUREȘTI, la un workshop despre lumea virtuală, implicațiile psihologice, neuroștiință și epigenetică!

Beneficiile workshopului Online- Offline, de dr. Psih. Gina Chiriac

– De această dată, vom discuta despre influența mediului virtual în viața noastră, despre canalele de comunicare și mesajele subliminale. Este deseori întâlnit fenomenul complexului de inferioritate în lumea virtuală. Oamenii își preiau standarde de frumusețe, sănătate și chiar modele de viață în cuplu, în funcție de ce e promovat online.
Acestea rămân subconștient și se propagă în masă, fie că vedem sau nu.
– Vom discuta despre beneficiile mediului online, informațiile aduse, și cum poate fi folosit ca un tool pentru inteligența noastră și pentru devenirea profesională, sau personală.
În cadrul workshopului, vom descoperi tehnicile psihoterapeutice de autoanaliză și de dobândirea unui echilibru emoțional.
– Vom afla care sunt metodele de a armoniza și de a împăca viața online cu cea offline, cu o abordare psihoterapeutică și epigenetică.

Este un workshop cu intrare liberă destinat celor interesați despre mesajele pe care le transmitem la nivel conștient, și mai ales inconștient in lumea virtuală!

Invit colegii psihologi, vlogerii și blogerii, studenții și pe toți cei interesați despre comunicarea din mediul online!

Vă aștept cu drag!
Joi 28 nov. Ora 17, ATMA CENTER BUCUREȘTI -Vasile Lascăr 206