Cum îți faci mintea să conteze? Cum transformi gândurile negative în resurse pozitive cu ajutorul neuropsihologiei?

 

Dacă ești preocupat de felul în care poți să-ți controlezi mintea, indiferent ce profesie ai, dacă ești adolescent sau senior și vrei să faci o schimbare în viața ta, webinarul ALGORITMUL MIRACOLULUI este pentru tine!

💡Fiecare gând negativ poate deveni sursa ta de putere și transformare!

Vino miercuri să afli cum funcționează mintea ta! Vei afla cele mai moderne teorii din psihoterapie și neuropsihologie. Mai mult: vei asista la intervenții de psihoterapie Integrativă aplicată pentru cei care au întrebări!

Te Invit cu drag, la webinarul GRATUIT „Cum îți faci mintea să conteze? Cum transformi gândurile negative în resurse pozitive cu ajutorul neuropsihologiei?” unde vei descoperi pașii clari și concreți pentru a învinge frica, confuzia si incertitudinea!

 

📅 Data: Miercuri, 11 octombrie 2023

Ora: 18:30

📌 Locație: online, pe Zoom

 

Ești pregătit să descoperi și să îmbrățișezi cea mai strălucită versiune a ta?

Iată ce vei afla participând la webinar:

✅ Algoritmul Miracolului:  Cum explică știința posibilitatea de a manifesta în viața ta tot ceea ce îți dorești. Acum știința a descoperit un algoritm care te poate transforma dintr-o persoană obișnuită, dintr-un visător, într-un creator de realitate. Și partea cea mai minunată?

🔔Noi am măsurat deja toate aceste rezultate ale schimbărilor, prin intermediul Brain Map-urilor ( cartografierea creierului) făcute a peste 150 de participanți la aceste cursuri!

✅ Vei vedea dovezile concrete ale transformării: cercetările revoluționare ale Institutului NEUROPSY care ilustrează impactul meditației și psihoterapiei asupra creierului!

✅ Vino să afli cum programele inconștiente formate de gândurile și emoțiile noastre zilnice ne influențează viața și cum putem interveni pentru a le modifica!

✅ Înveți strategii practice pentru a înlocui frica și auto-sabotajul cu încredere și determinare!

✅Îți voi propune metode eficiente de a-ți reconfigura creierul, maximiza energia și accelera atingerea obiectivelor tale!

 

Dacă ești gata să faci următorul pas în dezvoltarea personală și să descoperi potențialul ascuns al minții tale, acest webinar este pentru tine!

Fă click acum și rezervă-ți locul!

👉 Înscrie-te ACUM acceseazând link-ul: https://neuropsy.ro/cum-iti-faci-mintea-sa-conteze-cum-transformi-gandurile-negative-in-resurse-pozitive-cu-ajutorul-neuropsihologiei/

👉EVENT: https://www.facebook.com/events/696725595835761/?ref=newsfeed

Dacă simți că este timpul pentru o schimbare pozitivă în viața ta sau cunoști pe cineva care ar beneficia de aceste informații, te invităm împărtășește și recomandă acest webinar!