Atunci când vorbim de undele cerebrale gamma, ne gândim adesea la maeștrii spirituali din regiuni precum Tibetul, unde meditația și conexiunea profundă cu sinele sunt parte integrantă a culturii. Acum, datorită cursului Neuropsy Genius Training, această stare profundă și transformațională este experimentată și de români ca mine și ca tine!

Undele de frecvență gamma reprezintă starea „supraconștientă”, acea frecvență unde evenimentele interioare, precum cele experimentate în meditație, devin mai reale decât orice altceva în lumea exterioară.

Participanții la cursurile Neuropsy Genius training, ghidați și susținuți de Dr. Gina Chiriac, nu doar că au atins starea de frecvență alfa măsurată prin cartografierea creierului in timpul meditațiilor, dar au și manifestat amplitudini uriașe, indicând o energie înaltă în creierul lor. Rezultatul? Bucurie, recunoștință și o capacitate crescută de manifestare a realității dorite.

Ai vrea să trăiești și tu această experiență în România?

Dacă simți ca sufletul tău rezonează cu această chemare, ascultă-l și lasă intuiția sa te aducă la webinarul GRATUIT de miercuri, 11 octombrie, Algoritmul Miracolului, de la ora 18:30, cu dr. Gina Chiriac!