Ai observat vreodată că atunci când ești fericit observi toate lucrurile frumoase din jurul tău iar atunci când ești trist sau furios le vezi pe cele mai neplăcute?

Cercetările din fizică cuantică au demonstrat că particulele care alcătuiesc tot ceea ce considerăm „real” nu au o formă sau o locație specifică până nu sunt observate. Asta înseamnă că realitatea pe care o vedem zilnic nu este fixă, ci se schimbă și se adaptează în funcție de cum o percepem și o interpretăm.

Acest lucru ne aduce la ideea fascinantă că nu suntem doar spectatori în univers, ci co-creatori. Fiecare gând sau observație pe care o avem poate schimba realitatea înconjurătoare. Asta înseamnă că mintea noastră are puterea de a influența și modela lumea în care trăim.

Deci, când te gândești la posibilitățile viitorului tău, amintește-ți că ele există deja într-un câmp de posibilități infinite. Mintea ta, prin observație, poate alege și activa acele realități!

🔗 Vrei să afli mai multe despre acest subiect fascinant și cum poți folosi aceste informații în viața ta?

Te invit la webinarul ALGORITMUL MIRACOLULUI de miercuri, 11 octombrie, de la ora 18:30, acolo unde voi vorbi despre toate astea!