În spatele fiecărei transformări stă o poveste, o călătorie, o luptă și o victorie. La NeuroPsy Genius Training, am fost martori la numeroase astfel de povești, fiecare având în centru eroi, români adevărați, ca tine și ca mine, care și-au schimbat viața cu ajutorul cursului pe care l-au aplicat în viața de zi cu zi!

„Schimbarea nu este doar posibilă, ci reală. Și aceasta nu este doar o frază frumoasă, ci reflecția a numeroase povești de succes pe care le-am văzut, trăit și sprijinit.” Dr. Gina Chiriac

Descoperă în video-urile de mai jos rezultatele obținute de participanții la cursurile Neuropsy GENIUS training.

 

Poveștile reale sunt cele mai puternice surse de inspirație!

 

Să-l cunoaștem pe Cosmin:

Cosmin Bara, psihoterapeut integrativ, doctor în Științe, Cadru didactic la Universitatea din Alba Iulia, împărtășește transformarea sa profundă prin intermediul cursului Neuropsy Genius Training. Înainte de a începe cursurile, se afla la o răscruce în viața sa, simțindu-se prins într-o serie de emoții negative și într-o situație profesională și personală nesatisfăcătoare. Cu toate că înțelegea intelectual problemele sale, lupta cu gestionarea emoțiilor și sentimentelor legate de trecutul său.

Decizia de a se schimba l-a condus către Neuropsy, unde a început un proces de transformare care a avut un impact major asupra vieții sale.

A deschis propriul cabinet de psihoterapie, a slăbit 20 de kilograme, a devenit energic și a dobândit o intuiție puternică. A fost, de asemenea, implicat în proiecte diverse, a susținut workshop-uri și a reușit să își armonizeze relațiile personale. În această călătorie, meditația a fost un instrument esențial pentru Cosmin, și, cu mâna pe inimă, mărturisește că este profund îndrăgostit de viața pe care o trăiește acum, mulțumind dr. Gina Chiriac și comunității Neuropsy pentru sprijinul și transformarea pe care i l-au oferit.

https://www.youtube.com/watch?v=-uN-gjLCYxA

 

Iată ce spune Nicoleta:

Nicoleta Mărculescu, psihoterapeut integrativ, împărtășește transformarea sa remarcabilă prin intermediul Neuropsy Genius Training. Ea descrie această experiență ca fiind cea mai importantă alegere a vieții sale. Nicoleta a învățat cum să-și schimbe hărțile neuronale și să-și recreeze viața, a învățat să atragă sănătate, coerență, abundență, iubire și libertate. Rezultatele sunt evidente în relația armonioasă cu familia ei, în creșterea rapidă a carierei sale și în succesul pe care îl are cu clienții din diferite țări. Sub ghidarea Dr. Gina Chiriac, Nicoleta a avansat în neuropsihoterapie, devenind un adevărat vindecător, aplicând principiile medicinei cuantice. Ea subliniază puterea meditației zilnice și transformarea pe care o poate aduce, atât pentru sine, cât și pentru clienții ei. Cu recunoștință și bucurie, Nicoleta recomandă experiența Neuropsy și își exprimă recunoștința pentru familia acestei comunități.

https://www.youtube.com/watch?v=9QbjkJ41c_Y

 

Oana, ne spune:

Oana Ene, profesor la Școala Gimnazială pentru Deficienți de Vedere din București și psihoterapeut în formare, împărtășește schimbările radicale din viața sa datorate cursurilor Neuropsy Genius Training. Datorită tehnicilor și cunoștințelor acumulate, Oana și-a îmbunătățit vederea și auzul!! Dacă înainte acavea nevoie de lupă ca să poată citi, acum Oana citește fără lupă! Auzul ei de asemnea s-a îmbunătățit.  În plus, relațiile ei personale și profesionale s-au îmbogățit. A dezvoltat o înțelegere mai profundă a elevilor săi, reușind să le ajute în stări de anxietate sau furie. Schimbările pozitive din viața sa s-au răspândit și în viețile celor din jur, cu prieteni și familie începând să mediteze. Viața Oanei s-a transformat complet, schimbându-și locul de muncă, casa și prietenii. Ea își exprimă recunoștința pentru această nouă viață regenerată.

https://www.youtube.com/watch?v=OpXHsCHNHJk

 

Iată e a împărtășit Cristina cu noi:

Cristina Vaida, medic în Elveția, a experimentat transformări semnificative în viața sa după ce a urmat cursurile Neuropsy Genius Training la recomandarea Dr. Gina Chiriac. În perioada cursurilor, Cristina a observat îmbunătățiri notabile, inclusiv în starea de sănătate a unor persoane apropiate cu diagnoze grave. A schimbat locul de muncă, trecând de la un mediu toxic la unul în care este apreciată și bine plătită, fără a fi nevoită să muncească ore suplimentare. A beneficiat de oportunități neașteptate, precum obținerea unei mașini noi în urma unui accident, fără a fi implicată direct. Fiica ei a înregistrat progrese remarcabile la școală și în sporturi, datorită înțelegerii și suportului pe care i l-a oferit Cristina. Aceste transformări au avut loc după ce a aprofundat tehnicile și înțelepciunea dobândită în cadrul cursurilor.

https://www.youtube.com/watch?v=0dyDFYviWss

 

Acestea sunt doar câteva dintre nenumăratele povești de succes pe care le-am auzit de la cei care au ales să-și îmbrățișeze potențialul prin neuropsihologie.

 

Îți mulțumim că ești alături de noi în această călătorie și sperăm ca aceste testimoniale să servească drept sursă de inspirație și motivație pentru tine.

 

Dacă simți ca sufletul tău rezonează cu această chemare, ascultă-l și lasă intuiția sa te aducă la webinarul GRATUIT de miercuri, 11 octombrie, Algoritmul Miracolului, cu dr. Gina Chiriac!

Înscrie-te AICI 👉🏻https://neuropsy.ro/cum-iti-faci-mintea-sa-conteze-cum-transformi-gandurile-negative-in-resurse-pozitive-cu-ajutorul-neuropsihologiei/

 

Te așteptăm alături de alți români geniali! Vom avea invitați surpriză care vor aduce live, poveștile lor miraculoase!

Vino să-i cunoști!

Hai să scriem împreună următoarea poveste: Povestea transformării tale!

Dr. Gina Chiriac